Dartmoor
componente Gravity pentru “zburatori”

Dartmoor este un fabricant polonez de cadre si componente extrem de solide si de calitate extraordinara. In disciplina Gravity - inclusiv Dirt Jump, Slopestyle, Freeride si Downhill - totul este legat de adrenalina, controlul bicicletei si nu in ultimul rand de distractie.

Componentele usoare si cu linii fine de la Dartmoor, combina robustetea cu stilul, acest lucru reflectand cele doua aspecte principale ale Gravity-ului, acolo unde este vorba mereu despre depasirea obstacolelor si executarea celor mai grele sarituri, dar totul cu eleganta. Toate produsele acestei companii poloneze se gasesc intr-o gama uriasa de culori, astfel incat iti poti customiza bicicleta pana la cel mai mic detaliu.

Unele dintre cele mai importante componente in Dirt jump sau downhill, sunt pedalele. Ele trebuie sa asigure aderenta in situatii dificile si sa absoarba intreagul soc atunci cand sportivul exacuta sarituri.

Toate produsele Dartmoor sunt extrem de bine realizate, cu mare atentie la detaliu. Cunostintele referitoare la necesitatile sportivilor din Gravity nu vin de nicaieri: Dartmoor este implicata si in sponsorizarea sportivilor. Pentru ca este un brand relativ nou aparut pe scena Dirt Jump-ului, ea considera ca o relatie stransa cu actorii principali este cel mai bun lucru.