•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Contigo
bidoane rezistente pentru iubitorii de sport

Bidoane functionale usor de utilizat, potrivite atat pentru ture lungi, cat si pentru cele scurte: pentru aceste caracteristici este recunoscut brandul contigo. Produsele sunt deosebit de robuste, usor de manevrat si ofera un design atractiv. Produsele contigo sunt 100% etanse si nu permit lichidelor sa se scurga, iar bauturile raman reci sau fierbinți mult timp datorita caracteristicilor de izolare. Aceste caracteristici fac ca sticlele sa fie potrivite pentru ciclisti si pentru cei ce iubesc sportul, oameni care cauta produse de calitate.

Partenerii ideali pentru momentele de pedalat: Bidoane pentru ciclism
In special cand ne referim la iesirile sau competitiile mai lungi, bautul regulat este indispensabil. Bidonul de ciclism trebuie mereu sa usureze sarcina sportivului de a se hidrata: in plus trebuie sa-i fie la indemana si sa ofere etanseitate. Bidoanele contigo indeplinesc toate aceste cerinte. Supapa integrata in capac nu doar ca te ajuta sa bei confortabil dar atunci cand este inchisa, sta departe de praf sau alte murdarii, asa ca nimic nu te va impiedica sa te alimentezi cu placere. In plus, bidoanele contigo pot fi manevrate cu usurinta cu o singura mana - ceea ce face foarte usor sa beti in orice moment si in orice situatie.

Patreaza temperatura prin vacuum – functionalitate maxima
Datorita peretilor dubli si a sistemului de vacuum, bauturile pot fi pastrate la temperatura dorita timp de mai multe ore. Fie ca-l vom tine in rucsac sau intr-un simplu suport pentru bidon, cand avem un bidon marca contigo, vom fi bine echipati.