•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

COMPRESSPORT – produse de compresie pentru utilizare in sport

COMPRESSPORT este o companie elvetiana care produce echipament de compresie inca din anul 2008. Aceste produse sunt 100% fabricate in Europa. Compania a dat o foarte mare atentie fabricarii echipamentului si din aceasta cauza toate produsele sale, sosete de compresie, incalzitoare de maini cu compresie, tricouri si sorturi de triatlon de compresie si multe altele, sunt realizate in stransa colaborare cu doctori, atleti si manufacturieri cu un trecut in medicina sportiva. Astfel compania, vrea sa dea o garantie de calitate si permanenta siguranta celor ce vor achizitiona de la ei.  

Echipament sportiv de compresie 
Telul brandului COMPRESSPORT este sa ofere cat mai multe tipuri de echipament de compresie si sa surprinda din cand in cand atletii si iubitorii de sport cu noi tehnologii si trenduri. Din aceasta cauza, pe langa manecile de compresie care au existat inca de la inceput, multe alte produse au fost adaugate in gama COMPRESSPORT, cum ar fi manecile Armforce, acele accesorii in care iti poti tine chip-urile de concurs, Performance Line si sisetele de compresie scurte Pro Racing.

Suport total inainte, in timpul si dupa antrenament
COMPRESSPORT a dezvoltat produse care sunt deosebit de folositoare inainte, in timpul si dupa efort. De exemplu, modelul de sosete de compresie COMPRESSPORT Full D DOT asigura o compresie care imbunatateste performata in timpul antrenamentelor. Ei formeaza o buna conexiune intre pantof si picior, previn alunecarea piciorului in pantof si datorita caracteristicii de compresie imbunatatesc aportul de oxigen din sange. Aceste sosete COMPRESSPORT cresc presiunea normala existenta in partea de jos a musculaturii piciorului. In acelasi timp, sangele sarac in oxigen este impins rapid mai departe iar altul bogat in oxigen revine, lucru care va creste simtitor performanta.
   
COMPRESSPORT aduce dorinta atletilor de a performa mai bine atat in antrenamente cat si in viata de zi cu zi: Pe langa faptul ca vor folosi produse de calitate, oamenii vor fi in stare sa se antreneze mai mult, mai intens iar musculatura lor sa se regenereze permanent.