COBI
Biciclete Conectate pentru fiecare

Accesorii si sisteme inteligente si usor de folosit
In pofida cresterii incredibile a lumii digitale, ciclistii au ramas inca putin departe de aceasta, desi ciclismul si tehnologia fac parte amandoua din ceea ce numim lifestyle. COBI a aparut din convingerea ca toti ciclistii ar trebui sa aiba bicicletele conectate cu lumea digitala.

Viziunea: Sisteme inteligente pentru sport si utilizarea zilnica
Ciclistii ar trebui sa-si foloseasca bicicletele si altfel, sa se deplaseze mai istet, sa aiba mereu la indemana datele care le indica performata si valorile fitness, sa-si poata gasi mai usor prietenii si sa asculte muzica favorita. COBI ne asigura ca pentru toate acestea, nu va trebui sa facem rabat la siguranta, pentru ca regulile de baza raman: ochii la drum si mainile pe ghidon. Sitemele COBI sunt intuitive, controlabile prin intermediul smartphone-urilor si compatibile cu aproape orice bicicleta.

De la Kickstarter pana in varful piramidei
Dupa ce au avut parte de una dintre cele mai de suscces campanii de start din istoria accesoriilor de biciclete, in 2014, si au beneficiat de investitii noi si puternice, COBI a lucrat continuu pentru a-si atinge obiectivele. Desenate si dezvoltate de COBI Gmbh in Germania, obiectivul lor este mai degraba asupra utilizatorului decat asupra tehnologiei. COBI se vede mai putin ca si o companie din lumea ciclismului si mai mult una care are tangente cu aceasta lume a ciclismului.

Designul se intalneste cu calitatea
Echipa de creatie munceste continuu pentru a oferi utilizatorului cele mai bune experiente posibile. In acelasi timp, ei se concentreaza mult si pe design. Dezvoltand produsele de software si hardware, COBI foloseste tehnologia cea mai inalta. Compania isi doreste sa ofere produse frumoase si deosebite din punct de vedere tehnologic, la preturi accesibile.