CicloSport- ceasuri de bicicleta, partenerul ideal in antrenament.
Electronicele din ciclism de la CicloSport.

De mai mult de 30 de ani, compania CicloSport a facut posibila citirea si pastrarea antrenamentelor, distantelor si vitezelor. Ciclistii care vor sa fie informati despre performantele atinse in timpul antrenamentului, vor gasi partenerul ideal in timpul antrenamentelor in produsele electronice CicloSport. Dezvoltarea domeniului computerelor de bicicleta include informatii vaste din mai multe arii: masurarea functiilor bicicletei (viteza, kilometri totali, timpul total, compararea vitezelor) sau alte functii (timp, cadenta, puls, calorii), toate acestea oferind informatii utile ciclistilor si ajutandu-I sa-si optimizeze antrenamentul. 

Ciclismul de sosea CicloSport – Ceasuri de bicicleta si accesorii.
Poducatorul de microcomputere CicloSport ofera atletilor care evolueaza in aer liber, de exemplu, ciclisti, tehnologii avansate pentru domeniul respectiv. Gama de produse CicloSport include ciclocomputere digitale, wireless si care pot fi descarcate pe calculatorul personal. Toate aceste lucruri ofera ciclistilor posibilitatea de a-si imbunatati calitatile si a-si atinge obiectivele.

Computere de bicicleta CicloSport, pentru inima ciclistilor.
Compania CicloSport se adreseaza atat ciclistilor de performanta, dar si celor amatori cu ajutorul unei game extrem de diversificate de produse. Fiecare ciclist este ajutat sa aiba o vedere extrem de precisa asupra performantelor sale, limitelor sau adaptabilitatii. Computerele de bicicleta oferite de CicloSport pot fi atat cu fir, cat si wireless, atat simple, cat si cu analiza postantrenament, cu ajutorul calculatorului personal. Accesoriile precum suportul pentru ghidon, senzorul de cadenta, cureaua de puls si multe altele, nu fac altceva decat sa completeze gama produselor CicloSport.