•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

O alegere inspirata pentru cei care practica ciclismul: BORN
BORN, produse care te ajuta din punct de vedere fizic, inainte si dupa antrenament

Compania olandeza Dutch BORN Sportscare BV dezvolta produse de nutritie sportiva si nu numai, inca din 1985, cum ar fi creme activatoare si uleiuri pentru masaj. Produsele marca BORN sunt deosebit de apreciate mai ales in ciclism, pentru ca multe dintre produsele lor te ajuta atat inainte cat si in timpul si dupa ce pedalezi. Astfel, ciclistii amatori si cei profesionisti, isi pot pregati musculatura pentru efort sau o pot ajuta sa se refaca. Pentru ca un lucru este clar: Atunci cand ai pedalat ore in sir sau ai stat aplecat pe bicicleta mult timp, trebuie sa te refaci cat mai repede. In acelasi timp este important ca toate zonele corpului tau - brate, maini, picioare, spate si gat - sa fie suple, flexibile, pentru a sta intr-o pozitie cat mai corecta si grupata pe bicicleta. Musculatura trebuie sa fie supla, pentru a produce cel mai mare randament. BORN ofera multe produse ciclistilor. Produse cu dozaj special, care trebuiesc aplicate la un anumit timp inainte sau dupa efort, produse care te ajuta in recuperare, regenerare si suplete, adica tot ce ai avea nevoie dupa niste antrenamente dure care iti lasa musculatura tensionata.

Pregatirea pentru bicicleta
Pentru a te pregati pentru parcurgerea distantelor lungi, trebuie sa folosesti creme potrivite pentru toate partile corpului, pentru a le mentine incalzite si suple. BORN ofera si creme incalzitoare pentru ciclisti, creme care te ajuta sa nu te racesti in perioada practicarii sportului. Exista chiar si produse care te pot ajuta atunci cand nu ai posibilitatea sa te speli dupa practicarea activitatii fizice. Born iti ofera produse care iti asigura o refacere rapida dupacursa prin aplicarea lor, roduse care si curata totodata.

Pudre, creme si uleiuri pentru refacere postcompetitie.
In ciclism, exista diferite faze de efort cu intensitati diferite. Pregatirea, cursa in sine si relaxarea de la final. Exista produse BORN pentru toate aceste faze si se gasesc sub forma de creme, uleiuri sau lotiuni. Gama cuprinde atat produse de ingrijire cat si produse de curatare sau produse speciale pentru cei care practica activitati fizice intense. In ciclism, ingrijirea corpului joaca un rol important atunci cand se pune problema succesului si randamentului. De aceea, produsele de relaxare sau de incalzire se gasesc inclusiv sub forma de pudra si fac parte din gama de produse BORN. Felul cum te simti in timpul efortului pe bicicleta dar si dupa masajul postefort este foarte important si este direct proportional cu performatele obtinute.