•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Blackroll

Compania Blackroll a fost fondata in 2007 si si-a facut imediat o reputatie prin produsele de intretinere a sanatatii si de masaj. La inceput, manufacturierul s-a axat pe un produs de baza: "Blackroll fascia releazer"; dar in timp gama de produse s-a tot marit.

Aparatele de masaj cu role va permit sa va masati singur, imbunatațindu-va astfel flexibilitatea, mobilitatea si rezistenta prin ingrijirea unei regiuni de tesut neglijate pana acum: fascia. Produsele Blackroll activeaza si relaxeaza acest tesut muscular - multumita diferitelor grade de duritate, rola este reglata in functie de nivelurile de performanta ale sportivilor precum si pentru terapia manuala. Produsele Blackroll sunt ideale pentru metodele traditionale de tratament, cum ar fi fizioterapia, gimnastica medicala / masaje, Rolfing si osteopatie.  

Blackroll se bazează pe principiul "Self Myofascial Release" (auto-masaj), care este, de asemenea ades mentionat ca SMR. Acesta descrie o tehnica eficienta de masaj de relaxare si refacere musculara.
 
Blackroll acorda o importanta deosebita durabilitatii si calitatii produselor lor, toate fabricate in Germania, totul fiind 100% reciclabil si prin urmare, prietenoase cu mediul. Ele sunt inodore, rezistente la apa, insensibile la uleiuri si usor de curatat.