BKOOL
home trainer multimedia

Un roller pentru cele mai reale senzatii
BKOOL este o companie care produce tehnologie sportiva, cum ar fi aparatele de mers cu bicicleta. In ce priveste ciclismul, compania a produs simulatoare moderne numite BKOOL Pro home trainer. Aceste aparate au asa numitul sistem "3D World". Caracteristica principala: dau posibilitatea ciclistilor sa foloseasca orice ruta doresc in sistem 3D, impreuna cu alti ciclisti care sunt conectati in acelasi timp. Mai mult, poti filma sau inregistra aceste rute cu o camera, pentru ca sistemul 3D este pornit imediat cum incepi sa apesi pedalele.

Antrenament, consultanta si analiza – functiile home trainer-ului BKOOL
Aparatele BKOOL include un simulator care va poate inregistra traseele dorite ca apoi sa le poti folosi in 3D World. In acest sens, compania a incercat sa dezvolte ceva foarte realistic, astfel incat, in functie de traseul parcurs si dificultatile terenului, aparatul va opune o rezistenta de pana la 1200W. In plus, aparatul BKOOL ruleaza extrem de lin si silentios, exceland modelul BKOOL Pro.

Inainte de folosirea roller-ului BKOOL, este necesar sa incarcati software-ul in PC, Mac sau tableta. BKOOL este disponibil in 7 limbi, Spaniola, Engleza, Franceza, Germana, Inaliana, Japoneza si Chineza si isi distribuie produsele pe 5 continente.