•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  header.usp-information.5

BiciSupport
The specialist for bike assembly stands

Standuri profesionale pentru asamblarea bicicletelor
Producatorul nord italian BiciSupport s-a specializat in dezvoltarea si producerea echipamentelor tehnice de asamblare a bicicletelor. Din 1976, compania produce standuri de asamblare a bicicletelor, stative pentru parcarea lor si alte accesorii tehnice.


Versatil si mobil – standuri pentru asamblarea bicicletelor si standuri pentru parcarea lor Atat ciclistii profesionisti cat si echipele si mecanicii amatori se bazeaza pe calitatea deosebita a produselor BiciSupport. Nu numai ca pot fi montate rapid si sunt foarte stabile si robuste, dar se deosebesc de alte produse de acelasi gen prin posibilitatea de a ajusta distanta dintre punctele de prindere. Indiferent daca bicicleta ta are nevoie de o inlocuire completa a rulmentilor, un service al rotilor sau o simpla schimbare a anvelopei: Standurile de biciclete de calitate va ajuta in situatiile in care trebuie sa efectuati o inspectie mai atenta a bicicletei de sosea, mtb-ului sau a bicicletei trekking. Caracteristica lor speciala: atunci cand iti termini toate treburile, sistemele BiciSupport pot fi pliate rapid pentru a economisi cat mai mult spatiu, deci pot fi depozitate cu mare usurinta De aceea ele sunt des intalnite in atelierele mobile.


Calitate italiana: Standuri profesionale pentru biciclete
Sistemele de asamblare BiciSupport sunt dezvoltate si fabricate in Italia. Dezvoltarea de noi produse se bazeaza intotdeauna pe cerintele profesionistilor, pentru ca aceste sisteme trebuie sa indeplineasca in primul rand, standarde practice de calitate. Acesta este modul in care producatorul din nordul Italiei dezvolta sisteme profesionale de asamblare si setare a bicicletei care sa se evidentieze pentru functionalitate, stabilitate si calitate.