•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Arena
brandul destinat atletilor si iubitorilor de sport

Arena a fost creat în 1973 de catre un atlet pasionat, antreprenor si pionier, pe nume Horst Dassler. Chiar de la inceput, scopul a fost de a oferi sportivilor de top si celor amatori produse rapide, usoare si rezistente. Intrucat inotul a fost centrul exclusiv de interes al companiei inca de la inceput, acum triatlonistii isi pot gasi aici echipamentul perfect.

Imbracaminte de sport si accesorii versatile, fie ca este vorba de competitii, antrenament sau de agrement: gama de produse Arena este diversificata si ofera alaturi de costume de inot dintr-o singura bucata mulate pe corp si cu forma anatomica, pantaloni de inot, sandale de dus, rucsaci si multe altele. Succesul brandului poate fi atribuit cercetarii in domeniu, know-how-ului cuprinzator si unei pretentii fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Materialul si functionalitatea sunt special adaptate la nevoile utilizatorilor, de exemplu: pantaloni si costume dintr-o bucata, cu bazoane confortabile, usoare si cu mansete din silicon, care rezista la apa si previne alunecarea imbracamintii.

Dinamica, moda și standard inalt. Arena a fost una dintre primele companii care s-a ocupat exclusiv cu articole de imbracaminte de inot. Principalul obiectiv al cercetării lor a fost și va fi intotdeauna dinamica in apa. Pana în prezent Arena a reusit sa stabileasca tendintele si standardele in mod repetat - chiar dincolo de sportul pe care il reprezinta, inotul. Nu numai triatleti cu ambitii mari si inotatori profesionisti, dar si multi sportivi amatori sunt fericiti sa poata alege dintr-o gama larga de costume de triatlon Arena, costume si ochelari de inot și multe altele.

Activi in intreaga lume, Arena au sediul în Tolentino, Italia. Mai mult decat atat, compania este astazi prezenta in peste 100 de tari din întreaga lume. In afara de filialele sale din Italia, Franta, Germania si SUA, grupul Arena dispune de o retea cu mai multi parteneri în peste 100 de tari.