AMEO

Impinge-ti limitele

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Inoata fara limite – de-a lungul anilor, acesta a fost telul lui Mathias Weigner, un specialist german. Dorinta tuturor inotatorilor a fost un aparat care sa te alimenteze cu aer proaspat printr-un tub special, care sa fie perfect mulat pe corp, acest lucru reprezentand si adevarata motivatie AMEO. Compania isi are bazele intr-un paradis al inotatorilor, cu vedere la amre, dar in Tutzing, un oras Bavarez din apropierea Munchen-ului, Germania.

Cu ideea Powerbreather-ului in minte, tanara companie bavareza, a inceput sa se faca remarcata in lumea inotatorilor inca din 2015. Aparatul de respirat este adaptat pentru amatori sau profesionisti si ofera inotatorilor, triatlonistilor sau celor care practica snorkellingul, sa se concentreze pe efort sau pe tehnica, totul datorita designului sau total neconventional. .

Cu ajutorul aparatului Powerbreather si colaborarea continua cu atleti cunoscuti, AMEO ofera inotatorilor din toate clasele de performanta, libertatea miscarii in apa. Odata cu aglomerarea tot mai mare a piscinelor, aparatul Powerbreather devine din ce in ce mai cautat printre sportivii profesionisti – ajutandu-i bineinteles, sa-si depaseasca limitele.