Accesorii pentru bicicleta Airwings
performanta in mountain bike

Transfer perfect de putere cu ajutorul componentelor Airwings
Gama de accesorii pentru bicicleta Airwings cuprinde si amortizoare cu urmatoarele duritati: soft, medium, hard si x-hard. Nivelul poate fi adaptat individual pentru a creste performantele bicicletei pe trasee stancoase sau pe sectiuni de coborare cu obstacole. Aceste produse ies in evidenta prin calitattile lor de amortizare si revenire. referitor la duritatea amortizoarelor, ciclistul poate opta pentru exact ceea ce-i cere terenul pe care va merge. Produsele Airwings pot reduce sau preveni durerea de spate. Pentru unul dintre amortizoare, Airwings utilizeza o combinatie de nitrogen cu ulei hidraulic yocmai pentru a garanta ca amortizarea si revenirea sunt facute cu grija.

Transfer de putere imbunatatit cu ajutorul componentelor Airwings
In domeniul cercetarii si dezvoltarii, compania Airwings a construit un reusit sistem de rulmenti cu bile. Bilele se misca in toate partile pentru a aveam o suprafata mai mare de contact, a fi durbile si a imbunatati transferul de putere. Airwings ofera suspensii de calitate pentru ciclisti. In plus, manufacturierul foloseste doar materiale sofisticate si de calitate, in multe sporturi extreme unde se foloseste un mtb.

Componente Airwings pentru ciclistii off-road
Avand la dispozitie suspensii cu diferite grade de duritate, poti avea performatele maxime in downhill si cross, pentru ca bicicleta va fi perfect adaptata terenului pe care mergi. O sa poate absorbi doar putin din socuri. Tijele de sa Airwingssunt rezultatul unor cercetari si incercari multiple: ele pot preveni durerile de spate prin reducerea impactului. Airwings te lasa sa optezi pentru oft, medium si hard in funstie de greutatea ta.