3T
Tije de sa, pipe, ghidoane

Componente care conteaza
Acest fabricant de accesorii high-tech pentru bicicleta ofera o gama mare de componente cum ar fi: ghidoane, ghidoane aerodinamice, tije de sa, de ghidon si furci de bicicleta. Este un singur brand care ofera toate aceste lucruri dar aceasta este alegerea ideala: el s-a gandit si a combinat performantele acestor componente pentru a-ti oferi tie rezultatul maxim. 3T este un fabricant de componante de inalta calitate, folosite peste tot in lume. Aceste componente high-tech de la 3T sunt rezultatul unei munci asidue a companiei, relalizata continuu de experti si persoane acreditate. Profesionalismul este punctul de unde pleaca totul in aceasta lume, unde cateva secunde conteaza enorm.

Accesorii high-tech pentru bicicleta de la 3T, locul de unde se pleaca mai departe
Ghidoanele 3T sunt exemplul perfect al cooperarii dintre sportivi si expertii din companie. Aceste componente fac bicicleta mai usoara si mai rezistenta, multumita carbonului, material din care sunt construite. Acesta absoarbe socurile drumurilor de munte. Cu ajutorul acestor componente poti opta si pentru un cadru mai mic si mai rigid. produsele 3T sunt gandite special pentru drumurile denivelate si cu asfalt rugos din mtb si sosea, ajutandu-te sa treci mai usor peste acestea. Chiar daca ai un cadru mai scurt, sau o pipa la fel, tot ce vrei sa-ti atasezi de ghidon se poate face cu usurinta (lumini, ceas, etc). Durabilitatea si rigiditatea sunt calitatile de baza ale acestui brand. .

Accesorii pentru ciclism 3T – componente tehnice importante
Tijele de sa 3T sunt si ele componente extrem de pretentioase. Prinderea este si ea tot din carbon; tija este in acelasi timp usoara, rigida si absoarbe socurile din drum. Ele ne garanteaza confortul chiar si in cele mai grele conditii de drum. Prinderea este de asemenea de inalta calitate. Este facuta din carbon si prezinta suruburi din titan care permit inclinarea seii. Furcile oferite de acest producator sunt si ele de o calitate deosebita, usoare si rigide. 3T se adreseaza ciclistilor care cauta componente high-performance high-tech.