•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany
557

Touring

Travel

Biciclete Hibrid & touring


Pentru exploratori si aventurieri


BICICLETE PENTRU CEI CU DOR DE CALATORII

Nicio alta categorie nu are atat de multa aventura in genele sale. Aceste biciclete vor sa fie scoase in lumea larga sau fie aruncate in mijlocul provocarilor. Te pot purta oriunde, oricand. Sunt de incredere, solide, nu trebuie sa te temi ca te vor lasa descoperit in situatii dificile.

Traim într-o lume plina de minuni si peisaje uluitoare. Chiar daca uneori se pare ca civilizatia moderna face legea si distruge natura prin drumuri asfaltate si blocuri de beton, exista inca zone in care natura isi arata frumusetea reala. Exista chiar si cateva pete goale pe harta. Daca doriti sa explorati zone indepartate, veti avea nevoie de un camarad de incredere. Poti sa fi primul care atinge aceste zone, care sa gaseasca un lac de munte ce nu figureaza inca pe nicio harta, care sa cucereasca pante abrupte pe care foarte putini le pot gasi sau care sa se plimbe pe platouri virgine – bicicletele noastre touring iubesc aventurile tot atat cat le iubesti tu!

Cadrul din aluminiu dublustratificat; cauciucuri rezistente si foarte solide; furca robusta din aluminiu; componente durabile si accesorii versatile – acestea sunt ingredientele care au dat nastere bicicletelor noastre pentru aventuri. Alte caracteristici atragatoare ale acestui model sunt: viteze in butucul rotii spate, sistem de viteze Rohloff si curea de transmisie Carbon Drive si multe alte componente de calitate certa. Pentru noi, dorinta clientului de a modifica ceva pe bicicleta in functie de necesitatile proprii, reprezinta prioritatea principala.

Si pentru a ne asigura ca toata lumea isi gaseste bicicleta perfecta la ROSE Bikes, avem chiar si cadre marime XL. Intr-un fel sau altul aceste biciclete sunt facute pentru marea aventura! Pregatiti-va bagajele, bicicletele noastre vor sa exploreze lumea intreaga impreuna cu tine! Vei fi surprins de cat de departe te vor duce.