0 Cauta rezultate

Tour

Tour Mountain Bikes


Bucura-te de ture frumoase


PEDALATI CAT MAI MULT TIMP PE BICICLETELE NOASTRE TOURING

Muntii au atras intotdeauna oamenii inca de la inceputuri. Insa doar sa privesti aceste peisaje superbe nu insemna nimic fata de cum se vad ele din saua bicicletei! Bicicletele bune de touring, combina perfect sportivitatea si confortul. Toti aceia care iubesc distantele lungi vor aprecia caracteristicile acestor biciclete. Cand vine vorba de parcurs distante lungi, bicicletele trebuie sa se miste silentios si sa ofere suficient confort dar fara a se pierde din energie.

In acelasi timp, bicicletele trebuie sa fie confortabile, pentru ca acest confort se traduce in energie economisita si transforma iesirile pe bicicleta in ceva placut. Bicicletele touring se simt bine mergand prin tara, lungimea sau tipul rutei nefiind atat de importante. Pentru ca nu prea exista doua tururi la fel, modelele noastre GROUND CONTROL si THE TUSKER sunt si ele diferite. GROUND CONTROL are o geometrie clasica, moderna. Este un full suspension cu o cursa a amortizorului de 130mm pe spate, 115mm in cazul marimii XS. Bicicleta este deosebit de performanta asa ca poate fi folosita fara probleme si in curse de cross-country dar si in cele de maraton. Datorita rotilor de 27.5inch, inainteaza rapid si este agila. THE TUSKER are rotile groase de 4inch si este o specialista a tururilor speciale. Inainteaza cu usurinta prin zapada si nisip pentru ca are o imensa suprafata de contact cu solul, rezultand tractiune si siguranta. Aceste calitati ofera avantaje si pe potecile inguste: Chiar daca aceasta bicicleta nu are suspensie pe spate, ea ofera un confort incredibil.

Bineinteles ca aceste biciclete nu se potrivesc doar pentru cei sportivi. versatilitatea lor este uimitoare, aratandu-si puterea si inafara traseelor de concurs. Nu conteaza ca-ti doresti o bicicleta clasica sau moderna, una pentru aventuri extreme sau una pus si simplu altfel, la noi vei gasi exact ceea ce-ti doresti. Ia spune, ce bicicleta vei avea la urmatoarea ta iesire?