Freeride

0 Cauta rezultate

Freeride

Freeride - libertatea din munti!


FREERIDERS - EXPERTII DIN PARCURILE DESTINATE BICICLETEI SI PE COBORARILE OFF-ROAD

Iubitorii de Freeride sunt extremi si extrem de nebuni. Ei sunt construiti pentru trasee dificile si pentru situatii limita: pentru trickuri si miscari ce necesita indemanare si curaj. Treaba lor este clara: Trebuie sa stapaneasca perfect coborarea si sa ne impresioneze prin salturilor lor. Aria lor de acoperire este si ea foarte bine stabilita: Sunt regii dropurilor, sefii acelor parcuri amenajate si au biciclete uimitoare pentru actiuni uimitoare. In ultimii ani, limitele freeride-ului au fost impinse tot mai sus - ceea ce parea imposibil nu demult, acum a devenit realitate.
Indemanarea si antrenamentul s-au imbunatatit, la fel si materialul de concurs. Din aceasta cauza, bicicletele noastre de freeride sunt adevarati experti, oameni care se pricep excat la acest lucru: solize, de incredere, cu amortizoare mari si shock-uri puternice. Componentele de top sunt indispensabile aici. Focusul nu este pe greutatea bicicletei ci pe durabilitate, functionalitate si siguranta.

Modelul SOUL FIRE are roti de 27,5" - reprezinta alegerea ideala daca esti in cautarea unei biciclete care sa ruleze frumos, sa fie stabila si agila in acelasi timp. Suspensiile sale aproape ca nu au limita: poti alege intre curse de 180 si 190mm. Posibilitatea de a schimba geometria cadrului te lasa sa-ti adaptezi bicicleta in functiile de stilul de mers sau de conditiile terenului. Chiar si cand iti doresti trasee dure, trebuie sa fim deosebit de seriosi cu siguranta noastra - Obicicleta este buna doar cand te poti baza pe ea in absolut orice conditie.