0 Cauta rezultate

Enduro

Sosesc bicicletele enduro!


SA MERGEM CU O BICICLETA ENDURO PESTE MUNTI SI VAI

Bicicletele enduro sunt specialiste in downhill si veritabili all-rounderi. Isi arata cu adevarat puterea pe coborari si la turele salbatice. Isi doresc sa fie duse pe varful muntilor, acolo unde inca mai sunt urme de zapada, unde abia se mai zaresc satele din vale si ai potecile la indemana. Sa-ti pui casca si ochelarii, sa apesi pedalele si sa te lasi la vale. "In sfarsit!" simti cum lucreaza suspensiile. Aproape ca zbori peste stanci, realizezi un drop cu zambetul pe fata. Furca de super-calitate si suspensia spate iti ofera confort si siguranta. Aproape ca nu-i poti atinge limita.

Modelul nostru enduro UNCLE JIMBO are roti de 27,5" - aceasta dimensiune iti ofera stabilitate si agilitate deopotriva pe treaseele solicitante. Suspensia iti ofera o cursa de 165 mm - nu poti spune ca este putin. Nu demult se folosea in downhill! Acest lucru ne dovedeste ca putem avea incredere: la vale! Exact pentru acest lucru a fost construita bicicleta, aici este locul unde isi va arata puterea. Insa si calitatile pe urcare sunt importante, pentru ca o bicicleta buna de enduro trebuie sa si urce. Numai atunci vei avea pachetul complet! De aceea unele biciclete bune pentru downhill sunt atat de usoare; pentru a pedala la deal, inloc sa iei telecabina.

Bicicletele de enduro te bucura pur si simplu, prin faptul ca ofera caracteristici uimitoare si performante la fel - pe trasee tehnice, in tururi si in competitii. In ultimii ani au devenit extrem de populare, dar acest lucru nu este de mirare avand in vedere ca ele de fapt au redefinit ideea de mountain bike: acum putem vorbi despre explorarea imprejurimilor in orice conditii, despre intreceri cu prietenii pe coborari vertiginoase, despre a pedala impreuna si a ne bucura de sport si natura. Acestea sunt motivele pentru care o zi pe trasee off-road ne va ramane in minte!