Downhill

0 Cauta rezultate

Downhill

Downhill


Odata cu downhill-ul incepe si distractia!


DOWNHILL - POVESTEA VITEZEI

Cand ne referim la a merge repede, ei reprezinta Formula Unu a bicicletei: coboratorii. Biciclete construite pentru viteze mari, iar cu ale lor cauciucuri cramponate, te vor duce pe coborari atat de abrupte incat cu greu le poti face chiar si pe jos. Fiecare componenta a acestor masini de curse tanjeste dupa trasee acoperite cu radacini, pietre si saritori. Scopul este acela de a cobora cat mai repede posibil. Toate piesele sunt gandite doar pentru acest scop: furca dubla, ampatament lung, suspensie spate puternica, jante robuste si cadre indestructibile. Toate acestea fac imposibilul posibil.

Modelul nostru, THE UNCHAINED este gandit de asemenea sa fie deosebit de rezistent - de la angrenaj la pipa. Incredibil dar modelul de top nu cantareste decat foarte putin peste 16kg, ceea ce este cu adevarat impresionant pentru o bicicleta din gama sa. THE UNCHAINED foloseste roti solide de 26 inch. Acestea ofera o stabilitate si o agilitate maxime.

Bicicletele de downhill sunt biciclete pentru zilele cand eroii se nasc, pentru fapte mari, pentru momente care nu se vor uita niciodata. Downhill-erii participa in curse care reprezinta chintesenta tuturor eforturilor, curse unde podiumul reprezinta totul. Uimitoare este simplitatea acestui proces. A luptei impotriva timpului care se scurge fara mila. Nu exista premiu pentru frumusete, nici pentru o pozitie pe bicicleta - cel care ajunge mai repede jos este cel care si castiga. Este singurul lucru care conteaza. Abilitatile de echitatie si cele de concentrare sunt decisive pentru a avea succes, la fel ca si bicicleta care trebuie sa vi se potriveasca perfect.

Si la fel ca in Formula Unu, acei 5% fac diferenta intre a pierde sau a castiga. Bicicleta trebuie sa fie perfect pregatita iar configuratorul nostru te va ajuta in acest sens. Poti alege dintr-o gama larga de componente care sa indeplineasca dorintele tale de coborator. Materialul folosit, latimea ghidonului, rotile si cauciucurile si chiar culoarea lor! Transforma modelul THE UNCHAINED in bicicleta ta mult visata!