•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany
537

Cross Country

Cross country

Biciclete cross country - MTB-uri pentru competitii si antrenamente


INIMA MOUNTAIN BIKING-ULUI

Cross country-ul nu este format doar din competitii, el reprezinta radacinile ciclismului montan si reduce acest sport la ceea ce a fost la inceputuri: om si natura. Inima iti bate rapid iar picioarele ti se misca fara oprire. Imaginile trec cu repeziciune in timp ce ochii stau fixati pe traseu. Iti doresti cea mai rapida trasa, cea ideala, astfel incat nicio radacina si nicio piatra sa nu te impiedice. iti manevrezi bicicleta extrem de precis, la milimetri, simtind viteza. Descoperi lumea - nu conteaza ca este pe un hardtail sau un full-suspension - traiesti in natura si te bucuri ca o faci.

Tu decizi daca vrei bicicleta cu roti de 27,5" sau de 29". Fiecare dintre noi este diferit si are propriile preferinte. Rotile de 29" sunt pentru viteza, aderenta si trec usor peste obstacolo. Rotile de 27,5" fac bicicleta mai agila si mai usor de manevrat. Biciletele de cross country sunt construite pentru a castiga. Nu vorbim numai de competitii ci se de recorduri personale. Chiar si atunci cand iesi sa te plimbi, e greu sa nu accelerezi cu astfel de bicicleta. Ele efectiv te conving sa mergi mai repede, doresc sa fuga si sa simta vantul batand. Sunt construite pentru viteza si curse, sunt usoare, rapide si versatile. Dar nu trebuie sa iei parte la competitii pentru a te bucura de ele - le pot folosi pentru plimbari prin natura atat ciclistii incepatori cat si cei avansati.

Calitate deosebita, cadrele sunt usoare si agile, rigide dar comode - acestea sunt caracteristicile bicicletelor cross country. Si exact asa sunt construite si bicicletele noastre: au eficienta, putere si sunt rezistente. Nu conteaza daca vorbim despre hardtail sau full suspension, toate au componente de top din carbon si au roti de 27,5“ sau 29“. Bicicletele cross country marca ROSE reprezinta solutia perfecta pentru viteza, lucru care ne intereseaza pe toti pana la urma. Toti cei care doresc sa se distreze pe trasee off-road, sa pedaleze in mijlocul naturii, vor gasi partenerul ideal intr-o bicicleta cross-country.